Over ons

 

Sloopmeters.nl is een service van Struikhoeve Advies BV, dat is opgericht door Addy Ruitenbeek. Als boerenzoon heeft hij een sterke band met het platteland. Over de handel in sloopmeters bestaat veel onduidelijkheid. Om agrariërs hierbij te helpen, lanceerde Addy vanuit Struikhoeve Advies BV de online marktplaats Sloopmeters.nl. 

 

Wat is Sloopmeters.nl?
Op Sloopmeters.nl komt vraag en aanbod van sloopmeters bij elkaar. Het vinden van een geschikte koper voor uw sloopmeters is niet vanzelfsprekend. Aan de andere kant kan het lastig zijn om een geschikte aanbieder te vinden van sloopmeters voor uw bouwproject. Sloopmeters.nl is een marktplaats die helpt deze match tot stand te brengen. 

 

Wat is Struikhoeve?
Struikhoeve Advies BV beschikt over ruime ervaring op het gebied van agrarische bebouwing, herontwikkeling en lokale regelgeving. 

Addy Ruitenbeek

 

specialist sloopmeters.nl


Sloopmeters

Bij het slopen van stallen komen er vaak bouwrechten vrij in de vorm van sloopmeters. Deze sloopmeters bieden unieke kansen om bouwprojecten te realiseren. 

 

Gezocht
Wanneer u op zoek bent naar sloopmeters kunt u op de aanbodpagina kijken of deze aangeboden worden in de gemeente waar u graag zou willen bouwen. Staat er voor u een geschikt aanbod tussen dan kan u middels ons contact opnemen met de verkoper. Mocht er voor u geen geschikt aanbod tussen staan kan u een aanvraag bij ons neerleggen wellicht kunnen wij u helpen.

Te koop
Heeft u sloopmeters en wilt u deze graag verkopen dan kan u deze op de website plaatsen middels de pagina 'aanbod plaatsen'. Wij bekijken uw aanbod om er zeker van te zijn dat alles goed gaat en plaatsen deze op onze site. Wanneer er geïnteresseerden zijn hoort u dat van ons en zullen wij een eventuele overdracht van eerste contact tot uiteindelijke verkoop begeleiden.

 

Advies
Wilt u meer weten over hoe het nou precies zit met sloopmeters en wat de mogelijkheden zijn dan kunnen we u daar ook mee van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring in sloopmeters kunnen wij u voorzien van gedegen advies.